Lite förändringar i antågande...

Våra Premium-märken behöver en ny butik i centrala Stockholm. Vi väljer att starta upp en helt ny liten affär som  tillgodoser våra kunders behov av närhet och service.


Inga kompromisser!

Samtidigt väljer vi att låta den gamla Storgatan No.9 arbeta vidare med prisvärda ”Second-Hand-Lions” - Tidigare älskade förstklassiga musikutrustningar! Även utgångna nya produkter samt demonstrationsexemplar hittar du här.

Just nu söker vi en person som vill utveckla framtidens   Hifi-butik! Vi letar efter en mycket speciell person som självständigt kan driva ett expansivt företag, möta våra kunders önskemål avseende lösningar och samtidigt ha riktigt roligt!


AUDIOVECTORVECKOR - NY Begagnatlista! HÄR!!

Mer hittar du på vår FACEBOOK-sida!   


Storgatan No.9 ser ut som en vanlig butik, men jag har valt att du som kund väljer dina egna öppettider!


Fördelarna är uppenbara när man kan beställa en egen stund för utprovning och jämförelser av olika system eller systemkomponenter. Dörren är stängd för andra kunder och du kan i lugn och ro helt ägna dig åt de musikupplevelser som du förhoppningsvis kommer ha med dig under lång tid framöver.


Oavsett om du bara är nyfiken på hur en uppgradering av ditt system skulle låta eller om du kanske vill höra en Naim-anläggning för första gången är det bara att lyfta luren eller droppa ett mejl! Tidsbokning alla dagar i veckan!!


Välkommen till Storgatan No.9 i Strängnäs !


 

Musikanläggningar i Världsklass!                                 Följ oss på facebook!                     

S T O R   Audiovectorutförsäljning! Kika här!

soundsystems  S T O C K H O L M

Ny Premium-butik slår upp portarna under 2018!

Vill du utveckla framtidens Hifi-butik?

Läs mer här!